torstai 24. syyskuuta 2009

Hong Kong TJ0!

Otetaan pyöräreissulta tuttu TJ0! käyttöön ja summataan menneitä. Ensimmäisenä vuorossa Honkkari.

- Kaikilla on musta tukka. Ainoat poikkeukset ovat vanhukset, joilla alkaa hius harmaantua ja trenditietoiset nuoret naiset, joilla saattaa olla vähän tummanruskeita raitoja. Hius-studio Pekkola&Nykter vois huoletta pakata vetyperoksidit konttiin ja pistää tänne yrityksen pystyyn. Kysyntää blondauksen ammattilaisille olis varmasti!

- Kaikilla on iPhone. No ei ihan kaikilla, mut joka toisella ainaki. Pukumiehet pelaavat niillä metrossa matopeliä.

- Aina on hiki. Keväällä Italiassa oli lämpöä suunnilleen saman verran kuin täällä, mutta ilmankosteus tekee kuumuudesta aivan erilaista. Olo on tukala ja paita märkä.

- Converset on halpoja. Niitä on kaupoissa paljon ja halvin löytämäni pari tais olla 12e. Joutuu pois tullessa ehkä poistamaan semmoset. Ja ne on hienosti kelmutettu muoviin.

- Kaikesta mahdollisesta vaarasta on varoituskyltti. Yleisin varmaan ”Slippery when wet” –tötsä lattialla, vaikka oltaisiin sisätiloissa ja lattia olisi täysin kuiva.

- Liukuportaiden molemmissa päissä ja muutaman kerran matkalla on kyltti ”Always hold the handrail”. Samaa toistetaan kaiuttimista, ettei vaan pääse otekaiteesta irtoamaan.

- Intian reissulla tottui tiellä makaaviin lehmiin, mutta kun niitä täällä tuli vastaan, niin joutui vähän ihmettelemään. Intialla ei siis ookaan patenttia siihe.

- Kämpän seinillä ja katossa vilistelee silloin tällöin pieniä gekkoja. Ja jos joku tietää miten ne syö niitä hyttysiä, niin kertokoon! Teorioita oli useita, mutta varmuutta ei saatu.

- Sai Kungissa asuu noin 20 suomalaista.

- Minibusseissa on iso näyttö jossa näkyy bussin nopeus matkustajille. 80km/h ylityksen jälkeen numero alkaa vilkkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti